CTcoin – CTcoinCloud

ctcoin-logo

Kunde

CTcoin A/S udvikler, producerer og distribuerer mønthåndteringsprodukter og -teknologier. Siden 1990 har CTcoin A/S udviklet sig til en af de førende virksomheder inden for branchen – de er markedsledere inden for deres område og kendte verden over.

Beskrivelse

CTcoin A/S ønskede et system til live-kommunikation mellem deres mønthåndteringsmaskiner og slutbruger – dette via en webapplikation.
Projektet indebar flere discipliner, herunder hardwaredesign og -integration, indlejret systemprogrammering og webudvikling.

For CTcoin A/S er det vigtigt, at løsningen er i stand til at kommunikere på trods af manglende tilgængeligt internetforbindelse, og den er derfor baseret på GSM-nettet, der opererer på mobilnetværket.
Et lille hardware modul, tilsluttet mønthåndteringsmaskinen, forespørger, udvælger, validerer, pakker og videresender data til serveren til videre håndtering.

Webapplikationen er stilren og funktionel intuitiv og giver slutbrugeren overblik over deres mønthåndteringsmaskiner med information om blandt andet placering, fejlstatus og møntbeholdning. Dette giver slutbrugeren muligheden for proaktivt at håndtere en maskine på fejl og samtidig planlægge tømningsruter.

  • Skærmbillede af brugergrænsefladen fra projektet CTcoin CoinCloud
  • Skærmbillede af brugergrænsefladen fra projektet CTcoin CoinCloud

Skærm billeder af administrationssiden til CTcoinCloud