Om os

– Værdiskabende software leveret til tiden –

Hos Nordkern kommer vi på arbejde hver dag, fordi vi brænder for at hjælpe vores kunder med at vækste gennem moderne og anderledes IT. Vi er drevet af virkelig at forstå vores kunders forretning, vision og mål. Om det er en beskrevet opgave eller gennem sparring, så finder vi frem til den løsning, der giver størst værdi for netop jeres virksomhed, og leverer til det aftalte tidspunkt!
Vi benytter os af de nyeste metoder og teknologier inden for softwareudvikling, og vi gør en dyd ud af, at hver enkelt linjekode er nødvendig, optimeret og testet.

Vi tror på, at det bedste resultat opnås gennem samarbejde, og vi inddrager derfor vores kunder så ofte, som det giver mening. Vi ved, at IT ofte er meget abstrakt, og at en løsning kan fungere på papir, men når den bliver leveret, er der en masse ting, man gerne ville gøre anderledes. Nordkern udvikler derfor med korte leverance-cyklusser, hvor I får mulighed for at afprøve de forskellige dele af løsningen, inden de er færdigudviklet, og I har hermed mulighed for at lave om på den endelige løsning.

Alle vores projekter arbejder vi iterativt med